Hitman Pro

Hitmanpro
Bij PC Haarlem is officieel verkooppunt van Hitman Pro

wat is Hitman pro?

Hitman pro is een razendsnel alles-in-één programma om virussen, spyware, Trojaanse paarden, rootkits en ander malware op te sporen en te verwijderen. Met HitmanPro 3 weet je binnen enkele minuten of je PC geïnfecteerd is met schadelijke software.
Onderzoek wijst uit dat veel computers geïnfecteerd zijn, zelfs als er een volledig bijgewerkt beveiligingssuite geïnstalleerd is. Een combinatie van verschillende anti-malware programma’s is nodig om besmetting te voorkomen en alle infecties te kunnen verwijderen.
HitmanPro 3 gebruikt innovatieve gedragsanalyse en “cloud computing” technologie om snel malware te ontdekken en te verwijderen, zonder uw PC doorlopend te belasten.

er is en 32 bit en 64 bit variant en de eerste 30 dagen zijn gratis, daarna dient u het programma te kopen en dat kan bij ons.
Hieronder vindt u de links voor zowel de 32 bit versie als de 64 bit versie.
De 32 bit versie http://dl.surfright.nl/HitmanPro.exe
De 64 bit versie http://dl.surfright.nl/HitmanPro_x64.exe

Om uw bankgegevens en transacties nog beter te beveiligen kunt u Hitman pro gebruiken.
http://dl.surfright.nl/hmpalert.exe

Dit programma beschermt tegen cybercriminelen die het hebben voorzien op uw bankgegevens via besmetting van uw computer of laptop.

Wilt u meer informatie of hitmanpro via ons aanschaffen? laat het ons weten via het contactformulier of bel ons op 06-47414772