Installatie tv of settopbox

Met digitale televisie geniet u van haarzuiver beeld en prachtig geluid. Soms zijn er echter factoren die uw kijkplezier bederven. Een veel voorkomend euvel zijn de zogenaamde blokken in beeld, zenders die niet werken of stilstaand beeld. Het komt ook regelmatig voor dat bepaalde functies niet of slecht werken, u kunt dan bijvoorbeeld geen gebruik maken van uitzending gemist of on-demand diensten. De oorzaak van deze problemen ontstaat veelal door onjuiste bekabeling of verkeerd aangesloten stekkers een te zwak signaal of splitters.

Het kan zijn dat er randapparatuur in de buurt staat van de coaxkabel die een interferentie (verstoring van signaal) kan geven naar uw coaxkabel. Ook hierdoor kunt u last krijgen van blokken in beeld of stilstaand beeld.

Als u één of meer van deze problemen heeft dan kunt u een afspraak maken met PC Haarlem.

Er zal een gekwalificeerde monteur bij u langs gaan die de situatie voor u bekijkt. Nadat de monteur de oorzaak heeft gevonden zal deze u een advies uitbrengen met de daarbij behorende kosten.

Als u hiermee akkoord gaat dan vervallen de onderzoekskosten. kan de monteur het probleem niet oplossen dan hoeft u niets te betalen, dat is ons no cure no pay beleid.