Reviews

Reviews Overall rating: ★★★★★ 5 based on 19 reviews
5 1

servicegericht en snel

★★★★★
5 5 1
Met regelmaat moet ik de hulp van pc Haarlem inroepen. Om met mijn werk verder te kunnen heeft mijn vraag dan haast, en zelf kan ik de problemen niet oplossen. De werkwijze is oplossingsgericht, snel en vriendelijk.

snel en deskundig geholpen!!!

★★★★★
5 5 1
Na de prettige en vlot uitgevoerde reparatie aan mijn laptop enige tijd geleden, is er nu direct, telefonisch een probleem opgelost!!! Ik kan PC Haarlem dan ook van harte aanbevelen!!!

Grote klasse!

★★★★★
5 5 1
Vakkundig, erg vriendelijk en supersnel geholpen, 's morgens gebeld en 's middags was m'n pc weer helemaal oké (zelfs beter dan daarvoor!). Aanrader!!

Oud maar niet versleten dank zij PC Haarlem.

★★★★★
5 5 1
Nu hebben wij al sinds 2005 een laptop. Dat is onze computer en daar doen wij alles op. Echter in die ELF! jaar was hij wat traag en vervuild geworden. Ook de beveiliging werkte niet meer optimaal. PC Haarlem is er twee uurtjes mee bezig geweest en het lijkt wel of we een nieuwe laptop hebben. Alles loopt weer lekker. Aanklikken..pats! En...eindelijk geen zorgen meer, omtrent de beveiliging. PC Haarlem is een aanrader, DOEN!

Super snelle en goede service voor een mooie prijs!

★★★★★
5 5 1
Super snelle en goede service voor een mooie prijs! Ik heb mijn laptop elke dag hard nodig en kan deze dus niet al te lang missen. PC Haarlem kwam gelijk de volgende dag langs en heeft mijn laptop gemaakt. Nergens meer last van! Zeker een aanrader

Snel en vakkundig geholpen

★★★★★
5 5 1
Na verhuizing nog niet heel bekend in Haarlem - maar wel een pc die het niet meer deed.... Dus op hoop van zegen een pc-reparateur gezocht en gebeld. Binnen no time stond PC Haarlem voor de deur. Euvel was snel gevonden maar kon niet ter plekke verholpen worden. PC werd opgehaald en de volgende avond gerepareerd - en dankzij deskundig advies ook ge-upgrade - terugbezorgd. We kunnen er weer lekker op werken! O ja:positief is ook de nazorg (hulp op afstand) die we nog even nodig hadden.

goede service

★★★★★
5 5 1
geblokkeerde laptop snel vervangen zonder dataverlies. plezierige samenwerking

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Mijn laptop was gevallen waardoor mijn scherm aan gruzelementen was. Aangezien ik een belangrijke presentatie moest geven moest de laptop direct worden gemaakt. PC Haarlem reageerde zeer adequaat door binnen een uur een monteur langs te sturen. Mijn laptopscherm werd ter plekke vervangen zodat ik alsnog mijn presentatie kon geven. Nogmaals bedankt PC Haarlem! Ik zal jullie overal aanbevelen.

Topservice!

★★★★★
5 5 1
Ik had problemen met het opladen van mijn laptop en wou graag een andere adapter testen.Hiervoor wou ik naar PC Haarlem gaan, dit hoefde niet. Na dat ik had gebeld kwam er gewoon gratis een monteur aan de deur. Die heeft gekeken naar het probleem en kwam tot de conclusie dat het probleem in de laptop zat. Na een eerlijk antwoord dat de computerreparaties niet meer mijn laptop waard waren en ik nog wat tips en advies kreeg, ging de monteur weer weg.Ik ben ontzettend tevreden over PC Haarlem en in mijn review verdienen ze een ster op de volgende punten.Eerlijkheid en klantvriendelijkheid, Snelheid en betrouwbaarheid, Prijs/kwaliteit en service De volgende keer als ik computerproblemen heb zal ik zeker contact opnemen met PC Haarlem en aanraden aan anderen die problemen hebben. PC Haarlem is voor computer en laptopreparaties zeker een aanrader.

waanzinnig snelle service!

★★★★★
5 5 1
Geweldig, snel en accuraat geholpen! Uitstekend bereikbaar en waanzinnig snelle service (aan huis). Een verademing .. en nog een gezellige vent ook. bedankt !!

goede service

★★★★★
5 5 1
Keurig en snel verzorgd, klantvriendelijk! Snelle oplossing voor het probleem tegen een goed tarief.

top service!

★★★★★
5 5 1
Ben zeer tevreden over PC Haarlem, mijn laptop was in een dag gemaakt en je hoeft er de deur niet eens voor uit de laptop wordt opgehaald en bezorgd top service!

PC Haarlem is een Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer prettig, Snel en vakkundig geholpen. PC Haarlem stond binnen 1.5 uur op de stoep en het probleem is direct opgelost. Ik raad iedereen die snel, vriendelijk en goed geholpen wil worden aan om hun computer door dit bedrijf te laten nakijken!

Snel en vakkundig

★★★★★
5 5 1
De snelheid, vakkundigheid en de goede service hebben me aangenaam verrast. PC Haarlem heeft al mijn bestanden op mijn pc hersteld na versleuteling door hackers en mijn laptop van nieuwe software en beveiliging voorzien. En dat tegen een eerlijke prijs.

Snel en Behulpzaam !

★★★★★
5 5 1
Prima bedrijf, dat mijn gecrashte systeem voorzag van een secondhand moederbord en een nieuwe ingerichte harde schijf, de enige die stand hield in mijn computer. Meer dan prima prijzen, ook voor de nieuwe Windows en Office software. Alles werkt weer als een tierelier. Flexibel en doortastend. Geduldig in het proberen te herstellen van mogelijk verloren informatie. Klantvriendelijk.

Goede service!

★★★★★
5 5 1
Onze laptop wilde niet meer opstarten. Na gezocht te hebben in Google kwamen wij uit bij PC Haarlem. We werden zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben na overleg gekozen om een PC APK uit te laten voeren. Binnen 2 uur stond er al een monteur bij ons op de stoep. Deze heeft de laptop helemaal nagekeken en opgeschoond. De laptop draait weer als een zonnetje en wij willen PC Haarlem hartelijk bedanken voor de goede service. Als er weer een probleem is met een van onze computers dan bellen wij zeker! Hans Staring

Bedankt PC Haarlem

★★★★★
5 5 1
Mijn laptop begon erg traag te worden en viel soms uit. Aangezien ik lerares ben en er veel belangrijke bestanden op mijn computer staan had ik best wel haast. Dit was voor PC Haarlem geen probleem. Na een plezierig telefoongesprek stond er binnen een uur een monteur op de stoep. Deze heeft mijn laptop helemaal nagekeken en schoongemaakt. Wat ik vooral prettig vind is dat de monteur overal de tijd voor neemt en in begrijpelijke termen uitlegt wat er mis is. Mijn laptop is weer snel en valt gelukkig niet meer uit. Bedankt PC Haarlem ik kom zeker bij jullie terug!

aanrader!

★★★★★
5 5 1
Door PC Haarlem ben ik ontzettend goed geholpen. Hij is de beste op reparatie gebied van je PC. Echt een aanrader voor mensen die problemen hebben met hun laptop of PC.

Zeer snel en vakkundig!

★★★★★
5 5 1
Zeer Snelle reparatie voor een schappelijke prijs. Mijn laptopscherm was gebroken en binnen twee dagen gerepareerd. Geweldige service!